Over Petite-Patate

Sinds 2015 een vaste waarde!

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de horeca, maakten wij begin 2015 eindelijk onze droom waar: een eigen zaak opstarten. En na vier jaar kunnen we trots stellen dat we van onze droom een succes hebben gemaakt!

Dankzij de steun van Snack Djendo kregen wij de kans om vanuit de Antwerpse Kempen onze eigen snackwagen uit te baten. Na 4 jaar gaan we onze eigen weg onder de naam Petite-Patate. Met onze Affomo foodtrailer proberen wij het klassieke concept van de frietwagen te doorbreken door naast frietjes ook mini-burgers, pita, pasta, wraps én dessert aan te bieden.

In 2018 kregen we het goede nieuws dat we in verwachting waren van ons eerste kindje en besloot Ellen om niet langer de feestjes mee te doen, maar werd zij opgevolgd door haar schoonbroer Glenn.

Sinds 2021 heeft Glenn ons volledige concept overgenomen en zal hij het verdere verhaal van Petite-Patate schrijven.

Enkele bijzondere projecten tijdens de voorbije jaren waren het Carnaval in Vosselaar, een fotoshoot voor het tv-programma Vlaamse Streken van VTM en het helpen van Roos Vanacker tijdens Het Sterkste Netwerk op één. Ook slaagden wij erin een mooie samenwerking op te bouwen met het Kioskafé in Poppel en Rent a Lounge uit Herentals.

Wij hebben verschillende formules waaruit u kan kiezen, maar uiteraard maken wij ook graag een offerte op maat. Indien u nog vragen heeft, mag u ons steeds contacteren.

Wij kijken er alvast naar uit met u samen te werken!

Glenn Proost

0

Jaar ervaring

Gestart in 2015.

0

Score op Facebook

Een mooie 4,9/5 krijgen wij van onze klanten.

0

Feestjes per jaar

Dat is gemiddeld zo'n 2,5 per maand!

0

kg friet

Wij bakken gemiddeld zo'n 1100 kilo friet per jaar

Vertrouwde merken

Zij genoten al enorm van Petite Patate Foodtrailer.